catering

Vanwege de vakantieperiode nemen wij van 11 juli tot en met 28 juli geen bestellingen aan. Vanaf maandag 29 juli tot en vrijdag 9 augustus zijn wij beperkt beschikbaar voor opdrachten.


Wat bieden wij?

Organiseert u een evenement, receptie of lunch? Viert u een feestje of heeft u een bruiloft? Wij leveren op maat, en als u dat wilt volledig verzorgd met bediening en dranken. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan warme en koude borrelhapjes, buffetten, broodjes met warm of koud beleg, soepen, salades en desserts. Wij houden rekening met eventuele dieetwensen en bieden ook veganistische of vegetarische opties.  

hoe werkt het?

Wilt u onze borrelhapjes of belegde broodjes bestellen en door ons laten bezorgen of afhalen? Gebruik onze prijslijsten hieronder en stuur de ingevulde prijslijst per e-mail naar ons toe. Hapjesbestellingen graag minimaal een week van te voren bestellen. Broodjes voor de lunch kunt u twee dagen van te voren bestellen.

 

U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen met behulp van het formulier onderaan de pagina. Wilt u hulp bij het bepalen van uw keuze dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 

Download
Prijslijst borrelhapjes
Met dit pdf-bestand kunt u onze borrelhapjes bestellen: download de lijst, vul deze in en sla deze op onder een nieuwe naam. Stuur de ingevulde lijst vervolgens naar info@surinaamsbuffet.nl
prijslijstborrelhapjes2024.pdf
Adobe Acrobat document 218.9 KB
Download
Buffetten
In deze brochure vindt u informatie over onze buffetten. Er staan enkele voorbeeldmenu's in met prijzen maar u kunt ook door middel van het onderstaande formulier vrijblijvend een offerte aanvragen.
buffetten 2024.pdf
Adobe Acrobat document 391.4 KB
Download
Prijslijst belegde broodjes en snacks
Met dit pdf-bestand kunt u onze belegde broodjes en snacks bestellen: download de lijst, vul deze in en sla deze op onder een nieuwe naam. Stuur de ingevulde lijst vervolgens naar info@surinaamsbuffet.nl
prijslijstbroodjesensnacks2024.pdf
Adobe Acrobat document 175.7 KB
Download
Prijslijst gerechten in wegwerpbakken
Met dit pdf-bestand kunt u gerechten bestellen in grotere hoeveelheden en in wegwerpbakken, zoals pom, stoofkip, hot sauce etc.: download de lijst, vul deze in en sla deze op onder een nieuwe naam. Stuur de ingevulde lijst vervolgens naar info@surinaamsbuffet.nl
prijslijst bulkgerechten 2024.pdf
Adobe Acrobat document 200.5 KB
Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Surinaams Buffet.pd
Adobe Acrobat document 110.4 KB

IK ONTVANG GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.