catering

Wat bieden wij?

Organiseert u een evenement, receptie of lunch? Viert u een feestje of heeft u een bruiloft? Wij leveren op maat, en als u dat wilt volledig verzorgd met bediening en dranken. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan warme en koude borrelhapjes, buffetten, broodjes met warm of koud beleg, soepen, salades en desserts. Wij houden rekening met eventuele dieetwensen en bieden ook veganistische of vegetarische opties.  

hoe werkt het?

Wilt u onze borrelhapjes of belegde broodjes bestellen en door ons laten bezorgen? Gebruik onze prijslijsten hieronder en stuur de ingevulde prijslijst per e-mail naar ons toe. Hapjesbestellingen graag minimaal twee dagen van te voren bestellen. Grote hapjesbestellingen (meer dan 150 stuks) graag minstens drie dagen van te voren bestellen. Broodjes voor de lunch kunt u een dag van te voren bestellen. Wilt u hulp bij het bepalen van uw keuze of vrijblijvend een offerte aanvragen dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

 

Organiseert u een lopend buffet, receptie, of evenement, eventueel met bediening, servies, dranken en dergelijke, dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen. Een brochure met informatie over onze buffetten met enkele voorbeeldmenu's kunt u hieronder downloaden. Wij zijn natuurlijk ook beschikbaar om u telefonisch of persoonlijk bij te staan in het maken van uw keuze.  

Download
Prijslijst borrelhapjes
Met dit pdf-bestand kunt u onze borrelhapjes bestellen: download de lijst, vul deze in en sla deze op onder een nieuwe naam. Stuur de ingevulde lijst vervolgens naar info@surinaamsbuffet.nl
prijslijsthapjes 2020.pdf
Adobe Acrobat document 145.2 KB
Download
Prijslijst belegde broodjes en snacks
Met dit pdf-bestand kunt u onze belegde broodjes en snacks bestellen: download de lijst, vul deze in en sla deze op onder een nieuwe naam. Stuur de ingevulde lijst vervolgens naar info@surinaamsbuffet.nl
prijslijstbroodjesensnacks2020.pdf
Adobe Acrobat document 120.6 KB
Download
Prijslijst taarten en koekjes
Met dit pdf-bestand kunt u onze taarten en koekjes bestellen.
prijslijsttaarten2020.pdf
Adobe Acrobat document 240.2 KB
Download
Buffetten
In deze brochure vindt u informatie over onze buffetten. Er staan enkele voorbeeldmenu's in met prijzen maar u kunt ook door middel van het onderstaande formulier vrijblijvend een offerte aanvragen.
buffetten2020.pdf
Adobe Acrobat document 1.2 MB

IK ONTVANG GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.